Marco van Burken

Waarom doe ik wat ik doe met SOCO Managementsystemen:
Het is voor veel ondernemers vaak lastig om goed om te gaan met managementsystemen. Er zijn veel misverstanden over wat een managementsysteem in de praktijk oplevert en wat het kost aan investering om dit te implementeren. Een managementsysteem zou een blok aan het been zijn en door de regels is door de bomen het bos niet meer te zien. Dit zijn vaak verhalen die ondernemers aan elkaar doorvertellen en vaak weerstand hebben tegen de materie. De oplossing? Het geven van aandacht!

Hoe doe ik dat met SOCO managementsystemen:
SOCO staat voor SOlution COmpany managementsystemen. Met ruime ervaring op het gebied van implementatie en beheer van managementsystemen zijn er veel (maatwerk) oplossingen mogelijk om tot een goed resultaat te komen . Er staan twee belangrijke succesfactoren centraal in mijn bedrijfsvoering. De eerste is dat implementatie en beheer zo optimaal mogelijk aansluiten bij de dagelijkse bedrijfsvoering van de ondernemer. Immers een managementsysteem is niet iets exotisch, iets wat buiten de normale bedrijfsvoering staat, maar is vaak al integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Ten tweede om dit te bereiken heb ik optimale aandacht nodig van de ondernemer. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat aan alles waar aandacht aan wordt gegeven groeit! Dit werkt beide kanten op, zo ook met weerstand tegen de materie. De keus is aan de ondernemer. Ik werk graag met ondernemers samen die de voordelen van een met aandacht geïmplementeerd managementsysteem willen ervaren.

Wat doet SOCO managementsystemen precies:
– Implementeren van managementsystemen voor Kwaliteit (ISO 9001), Milieu (ISO 14001) en Informatiebeveiliging (ISO 27001)
– Begeleiden van deze managementsystemen naar certificering door een derde partij
– (Digitaal) Beheer van managementsystemen
– Managementsystemen laten aansluiten bij bestaande bedrijfsvoering
– Interne audits | Voorbereiden directiebeoordeling | Sparren | Intermediair | Trainen

Kijk hier voor een overzicht van mijn diensten.

Wat zijn mijn hobbies?
Het is voor mij belangrijk om werk en privé in evenwicht te houden, veel tijd door te brengen met mijn vrouw en 2 kinderen. Verder is schrijven een belangrijke hobby. Dit is in 2017 uit de hand gelopen doordat éen van mijn boeken is uitgegeven. Dit boek handelt over Otto III een Duitse keizer die leefde rond het eerste millennium. Als je jezelf afvraagt wat interessant is om te weten over deze keizer dan raad ik zeker aan het boek te lezen.

Scroll naar boven
Scroll naar top