Wat klanten vertellen

Soco Management heeft recentelijk MediaCenter enorm geholpen om haar certificering weer in orde te krijgen. Op een zeer pragmatische wijze en met zicht behoudend op het resultaat heeft Marco van Burken ons geholpen om ISO 9001 en ISO 14001 weer “in place” te krijgen.
Casper Hansum

ing. Casper Hansum MBA (interim manager MediaCenter)

Marco was bij Wöhrmann verantwoordelijk voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Doelen waren o.a. de certificering ISO 9001, ISO 14001, FSC behouden en het implementeren van wet- en regelgeving op het gebied van Arbo en Milieu. Ik heb Marco tijdens deze samenwerking bij Wöhrmann leren kennen als een vriendelijke, gedreven en accurate persoonlijkheid, met vele (en actuele) kennis van zaken omtrent KAM.
Anneriek Wesseling
Head Of HUMAN RESOURCES , Wöhrmann
Marco was bij Hugen Maintenace For Aircraft BV verantwoordelijk voor het naleven van alle processen mbt onze EASA certificatie/licentie voor de commerciële luchtvaart. Zeer gedreven en met specifieke kennis van alle processen heeft hij onze organisatie op kwalitatief gebied en veiligheid naar hoger level gebracht. Door zijn communicatieve vaardigheden en duidelijke uitleg/omschrijvingen van de verschillende processen binnen onze organisatie is er een stabiele basis gecreëerd waar al zijn navolgers op verder konden bouwen.
Henk Hersmen

WORKSHOPMANAGER HUGEN MAINTENANCE FOR AIRCRAFT

Ik werk met Marco samen aan verschillende ISO projecten op het gebied van informatiebeveiliging, milieu en kwaliteit. Wat ik heel positief vind aan Marco is dat hij duidelijk en tijdig communiceert, afspraken nakomt en goede resultaten oplevert. Daarnaast is Marco een hele prettige persoon om mee samen te werken
Veroni Smidt - Verhulst
ZELFSTANDIG ADVISEUR EN TRAINER ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 EN MVO prestatieladder
In het kader van onze visie van Zero Emission Mobility hebben we afgelopen jaar specifiek aandacht besteedt aan het herijken van ons milieumanagementsysteem conform de ISO 14001 norm. Hier hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Marco op dit gebied en zijn we recent zonder bevindingen door het ISO toetsingsonderzoek gekomen. Kijkend naar Marco als persoon is het een fijne adviseur die goed de tijd neemt om alle betrokkenen mee te nemen in het hoe en de waarom van de eisen die worden gesteld.
Andre Bolhuis
QUALITY COORDINATOR, VOLKSWAGEN PON
Scroll naar top